Betaalmethoden
Op dit moment accepteren wij via onze webshop de volgende betaalmethoden:

1) Bankoverschrijving (vooruit betalen)

2) iDeal


3) Mister Cash / DIRECTebanking

  - Bancontact
  - KBC
  - ING Home'Pay
  - Belfius
  - SOFORT banking
  - Bunq

4) PayPal

Overige opties:
Bij aankoop in onze showroom of het afhalen van uw bestelling accepteren wij de volgende betaalmogelijkheden

5) Contant betalen

6) Betalen met pin

(Mastercard, Visa, Maestro, American express, Discover, Google Pay en Apple Pay)


1) Bankoverschrijving (vooruit betalen)
Als u kiest voor de optie "Bankoverschijving" (vooruit betalen), dient u het factuurbedrag zelf over te maken op onze rekening: 

Rekeningnummer:
Tenaamstelling: JL-Vision
IBAN:
NL64RABO0349998183
BIC: RABONL2U

U ontvangt per e-mail de bevestiging van uw bestelling, hierop staat het totaalbedrag, inclusief btw. Wij vragen u dit bedrag over te maken onder vermelding van het bestelnummer, dan kunnen wij u sneller van dienst zijn. Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling verwerkt. 

Houdt u er rekening mee dat een overschrijving 2 tot 3 werkdagen kan duren. Wij doen onze best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u het artikel sneller willen ontvangen dan adviseren wij u om te kiezen voor een andere betaalmethode, met name iDeal.

Heeft u internetbankieren bij de Rabobank, ABN AMRO, ING, Fortis, ASN of SNS?
Overweeg dan iDEAL! Dit is een beveiligde en gratis betaalmethode waarbij u betaald via uw eigen internetbankier-omgeving. Bij iDEAL zien we meteen of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling kan daarom nog dezelfde dag verstuurd worden, als deze voor 14:00 uur is geplaatst.

 
 2) iDeal
Als u internetbankieren heeft bij de Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, of SNS Bank, dan kunt u op onze site zonder aanmelding direct gebruik maken van iDEAL.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
• iDEAL betalingen worden direct verwerkt, hierdoor kunt u uw bestelling sneller ontvangen
• iDEAL werkt in uw eigen internetbankier-omgeving; vertrouwd, veilig en gemakkelijk
• iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken
• Controle en overzicht op de betaling


Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van uw bestelling geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen. U wordt vervolgens via een beveiligde ssl verbinding doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Uw bank vraagt u daar een aantal gegevens in te vullen en de betaling te bevestigen. Het bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven en wij krijgen een signaal dat de bestelling betaald is.
Let op: wilt u na de bevestiging van de betaling in het pop-up scherm op de normale manier afsluiten.


3) Mister Cash / DIRECTebanking
Deze betaalmethode bied de volgende mogelijkheden:

  - Bancontact
  - KBC
  - ING Home'Pay
  - Belfius
  - SOFORT banking
  - bunq


4) PayPal / Creditcard
Aankoop niet ontvangen?
Geld terug!  Dus veilig inkopen.

PayPal staat bekend als één van de veiligste methoden voor online betalingen. Uw betalingen worden verzonden zonder financiële informatie te delen.
Als u tijdens uw bestelling kiest voor de betaalmethode PayPal, is uw aankoop voor het volledige bedrag beschermd wanneer u de aankoop niet ontvangt of als deze sterk afwijkt van de omschrijving.

Voor betalingen via Paypal brengen wij 2,2 % van het aankoopbedrag in rekening ivm de Paypal transactiekosten.Overige opties bij afhalen (in onze showroom)
Bij voorkeur ontvangen wij uw bestelling online, zodat wij u de snelste service kunnen bieden en er geen fouten in het bestelproces kunnen sluipen, zoals bijvoorbeeld het overnemen van uw gegevens. Mocht u uw bestelling via de telefoon willen plaatsen dan is dat natuurlijk geen probleem, u dient de bestelling dan wel (op afspraak) zelf bij ons af te halen.
Wij verwerken en versturen uw orders altijd zo snel mogelijk. Wilt u om welke reden dan ook uw bestelling op afspraak af komen halen, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces.


5) Contant betalen

6) Betalen met PIN of contactloos

(Mastercard, Visa, Maestro, American express, Discover, Google Pay en Apple Pay)