Levertijd
Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk na betaling te versturen. Bestelt u vóór 16.00 uur, dan word uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Voor Nederland en Duitsland hanteren wij een levertijd van 2-3 werkdagen. Voor België, Luxemburg, Oostenrijk en Engeland gelden 3-5 werkdagen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het product op voorraad is en betaald is.Voorraad
Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten uit eigen voorraad te kunnen leveren. Als een product niet voorradig is, en ook niet binnen korte termijn leverbaar, dan nemen wij contact met u op betreffende de te verwachten levertijd. Door goede service van onze leveranciers, zullen wij dan toch meestal binnen 7 werkdagen kunnen leveren. Wilt u 100% zeker zijn of een bepaald artikel wel voorradig is, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Verzendkosten Nederland en Duitsland:   

Bestelling       € 1 -  € 100,- : € 7,50             
Bestelling boven      € 100,- : Gratis    

Verzendkosten België, Luxemburg, Oostenrijk en Engeland:    
Bestelling       € 1 -  € 100,- : € 14,95              
Bestelling boven      € 100,- : € 7,50 

Verzendkosten overige EU-landen:   
Bestelling vanaf  € 100,- 
-   € 750,-  :  € 14,95
Bestellingen boven
€ 750,- verzendkosten afhankelijk van de bestelwaarde (ivm verzekerd transport)

Levertijd:
Nederland: 2-3 werkdagen
Duitsland: 2-3 werkdagen
België, Luxemburg, Oostenrijk en Engeland:  3-5 werkdagen     

De levertijd heeft betrekking op het aantal werkdagen nadat uw betaling is ontvangen en uw bestelling is verstuurd. Graag willen we benadrukken dat we ook afhankelijk zijn van onze vervoerder.


Pakket Traceren
Nadat uw bestelling is verzonden krijgt u een bevestigingsmail. In deze email vindt u een tracking code waarmee u uw bestelling online kunt volgen. U kunt uw bestelling real time volgen op uw persoonlijke account pagina. Deze status wordt iedere keer ververst op het moment dat uw bestelling een inscan station passeert.

Als u niet thuis bent
De vervoerder zal proberen om uw bestelling bij u af te leveren. Als u niet thuis bent, zult u een briefje in uw brievenbus vinden met uw persoonlijke en unieke track & trace code. U kunt vervolgens beslissen of u het pakket nogmaals laat aanbieden of dat u een alternatief afleveradres wilt opgeven.

Garantie of Defecten
Ook in garantiegevallen of bij defecten staan wij voor u klaar. Bij een garantiegeval of defect adviseren we u eerst contact met ons op te nemen, alvorens u het pakket retour zendt. Verpak retourengoed en degelijk om beschadigingen te voorkomen. Om het geheel te bespoedigen,vragen wij u een garantie of defect aan te melden op
info@JL-Vision.nl met een duidelijke klachtomschrijving en uw klantnummer.
 
Garantietermijn
De garantietermijn op onze producten bedraagt minimaal 2 jaar. Langere garantietermijnen staan of op onze website aangeven of in de documentatie die u ontvangt bij uw bestelling.
 
Hoe vraagt u garantie aan
Uw aanvraag van garantie kunt u sturen naar
info@JL-Vision.nl Vermeldt u s.v.p. duidelijk uw ordernummer in het onderwerp en geeft u aan wat defect is met een duidelijke klachtomschrijving en eventueel voorzien van digitale foto's.

Herroepingsrecht: 14 kalenderdagen
JL-Vision streeft naar een optimale klanttevredenheid, daarom bieden we onze klanten een herroepingsrecht van 14 dagen na aflevering van het product. Wij hanteren hierbij de richtlijnen van Webshop Keurmerk. Dit betekent dat u een zichttermijn heeft van 14 kalenderdagen waarbinnen u kunt besluiten dat u uw bestelling wilt terugsturen. Graag ontvangen wij een aankondiging van uw retourmelding per email. Na ontvangst van het product boeken we het bedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. 

Hoe retourneert u
Binnen de retourperiode kunt u het product, compleet en in originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk), terugsturen zonder opgaaf van reden. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. Wanneer u artikelen wilt retourneren, kunt u eenvoudig een mailtje sturen naar
info@JL-vision.nl
. Vermeld hierin s.v.p. uw ordernummer voor een snelle afwikkeling. Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Een kopie van deze e-mail kunt u vervolgens meesturen met de retourzending. Verzending is altijd voor rekening en risico van de verzender, verpak daarom uw verzending zeer goed om beschadigingen te voorkomen.

Naast bovenstaande retour instructie mag u ook gebruik maken van onderstaand modelformulier:


Modelformulier voor herroeping
 
(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:    
JL-Vision

Hobbelrade 67
6176 CG, Spaubeek-Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*
herroept/herroepen*

-Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
 -[Naam consumenten(en)]
 -[Adres consument(en)]
 -[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
   
* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.